Despre noi

BINE AȚI VENIT !

repr_despreVă invităm sa luați o pauză de la viața cotidiană și să poposiți într-o ambianță rustică , la Restaurant Terasa Gliga.
Decorul plin de culoare, ambianța plină de farmec dar și mesele savuroase cu mâncăruri tradiționale românești și nu numai, sunt tot atâtea motive pentru a poposi la restaurantul nostru. Suntem promotorii tradiției și adepții modernului astfel din punctul de vedere al decorațiunilor interioare, amenajarea se remarcă printr-un design elaborat care asociază elementele vechi cu cele noi.
Totul se întâmplă aici , într-un loc cu verdeață, o oază de liniște în natură, cu spațiu amenajat de joacă pentru copii, unde aceștia se pot manifesta în voie, pot chiar și admira unele animale domestice și diferite specii de păsări.
Ținând pasul cu necesitățile actuale și dispunând de logistica necesară, vă oferim posibilitatea de a organiza nunți, botezuri sau aniversări în cadrul restaurantului nostru.


Vă așteptăm cu drag !

Despre noi

Vă invităm sa luați o pauză de la viața cotidiană și să poposiți într-o ambianță rustică , la Restaurant Terasa Gliga.
Decorul plin de culoare, ambianța plină de farmec dar și mesele savuroase cu mâncăruri tradiționale românești și nu numai, sunt tot atâtea motive pentru a poposi la restaurantul nostru. Suntem promotorii tradiției  (mai mult…)